Eveniment de închidere a ediției 5.0
June 15, 2023
Racheta Stiințescu a aterizat miercuri, 14 iunie la evenimentul de celebrare al ediției 5.0 la Brașov. A fost motiv de mare sărbătoare în comunitatea Stiințescu Brașov, o comunitate conectată și unită în care vibrează împreună:
  • mii de tineri pasionați de științe
  • mentori inspiraționali, inovativi și echipe de proiecte curajoase și mereu creative care sunt adevărate modele pentru noile generații,
  • companii partenere care cred și susțin cu persverență și consecvență educația STEAM locală
  • jurați preocupați să dea șanse de materializare unor idei îndrăznețe care crează contexte de învățare experiențiale și interactive și
  • nu în ultimul rând echipa fundației care susține din 2017 cu maximă convingere acest program de educație STEAM non-formală în comunitatea noastră.
Multumim RAP Group , Miele Tehnica Brasov, Pentalog și Duvenbeck și Romanian-American Foundation pentru susținerea ediției 5.0 !
Mulțumim și felicităm jurații pentru implicarea și dedicarea lor!
Mutumim Federaţia Fundaţiile Comunitare din România – FFCR și mai ales Luizei Zamora care duce și crește spiritul Știintescu la nivel național.
Recunoștință, admirație și un mare bravoooo tuturor celor 5 proiecte care au înfăptuit lucruri grozave în această ediție cu puternice accente de Realitate Virtuală și Realitate Augmentată astfel: SmartByte – Fondul Științescu și Academia de Informatică Brașov, ArtByte, Caravana cu Lilieci și Școala Generală Hălchiu și Clubul Micilor Inventatori – Fondul Știintescu.
Proiectul Metavers studio, lumea de joacă a elevilor
Clubul micilor inventatori – proiect de inițiere în domeniul STEAM