JURIU ȘI MENTORI

Revenim cu informații despre juriul ediției 3.0.

Juriul independent al edițiilor 1.0 și 2.0 a fost format din:

 

Andrei Dumbrava – IAM Consultant ATOS

De peste 12 ani sunt implicat în proiecte non-guvernamentale ce au ca scop descoperirea și sprijinirea tinerelor talente în industria Informației și a Tehnologiei. La început a fost un proiect mic in liceul meu, ulterior a devenit unul din cele mai mari festivale tehnologice la nivel national (GrepIT). Acum este Fondul Științescu pe care îl susțin pentru că stimulează creativitate și capacitatea de inovare a adolescenților, a oamenilor care doresc să facă diferența. Este un proiect local ce se desfașoară în comunitatea mea și îmi place să mă implic în dezvoltarea comunității din care fac parte.

Ca și companie dorim să ne implicăm în dezvoltarea sustenabilă a comunității din care facem parte de peste 7 ani (Atos are peste 300 de angajați în Brașov). Fondul Științescu este o oportunitate pentru noi de a interacționa cu oameni pasionați și dedicați pasiunilor lor.

 

Cristi Irimia – General Manager Siemens Industry Software

Îmi place mult ideea Stiintescu şi doresc să contribui la selecţia unor proiecte care să îmbunătăţească procesul educaţional din România.Conceptul “Industry 4.0” schimbă fundamental modul în care oamenii interacţionează cu mediul digital. În opinia mea, educaţia de tip STEM pentru tineri este necesară pentru că România să progreseze de la stadiul de ţară cu o forţă de munca ieftină către nivelul de ţară integrată în ecosistemul digital.

 

 

Aurelia Florea – HR Manager Miele

Prioritatea mea constă în implementarea de sisteme pentru dezvoltarea și creșterea potențialului uman. Domeniul în care activez este unul foarte dinamic și trebuie să fii mereu cu un pas înainte față de ce se întâmplă în jurul tău. Atunci când lucrezi pentru o companie premium brand toate acțiunile trebuie să reflecte acest lucru. Îmi place ceea ce fac, sunt 100% dedicată obiectivelor pe care le am de îndeplinit și sunt o perfecționistă. Eu am convingerea că, în momentul în care ești forțat să-ți depășești limitele, dai cele mai bune rezultate, mai cu seamă dacă ai lângă tine o echipă cu care să împărtășești aceeași viziune.

 

 Roxana Carceag – Trainer Soft Skills si Coordonator departament Training/ Benchmark ElectronicsAlĂturi de compania pe care o reprezint, susțin Fondul Științescu deoarece ne dorim să ne implicăm în viața socială și educațională a frumoasei comunități brașovene. În ceea ce mă privește, sunt onorată de propunerea de a fi parte activă în această acțiune filantropică și, totodată, entuziasmată de întregul proces, începând cu selecția și jurizarea proiectelor și continuând cu implementarea lor. Împreună putem construi un “mâine” mai bun și mai generos pentru comunitatea noastră.

 

 Ioana Daia – Membru fondator Fundația Comunitară Brașov
Am avut nevoie de mulţi ani pentru a-mi descoperi pasiunea faţă de proiectele antropologice şi de voluntariat, care au devenit ulterior o constantă în viaţa mea. Simt acum nevoia de a trece la o etapă superioară, în care totul să se întâmple la un nivel profesionist şi, mai ales, în Braşov, judeţul în care m-am născut. Aceasta etapă este Fondul Științescu Brașov.

 

Alina Moldovan – Membru fondator Fundația Comunitară Brașov, coordonator program Fondul Științescu Brașov- ediția I, psihoterapeut și co-owner EquilibruPsi

Sunt într-o continuă căutare și descoperire de Sine și de Ceilalți, uneori epuizantă, însă cel mai adesea profund împlinitoare. Cred că tinerii și copiii brașoveni au posibilitatea, prin Fondul Științescu de a descoperi bucuria învățării și a vieții. Pentru ca acest lucru să devină realitate, e important să trecem la acţiune și să contribuim la evoluţia pe care educația în comunitatea noastră o merită!