SUSŢINĂTORI

Fundaţia Comunitară Braşov

Dezvoltăm filantropia şi iniţiativa comunitară din judetul Braşov prin acordarea de finanţări către proiecte locale din diverse domenii: educaţie, social, protecţia mediului,cultură etc. Fondurile sunt strânse de la donatori sau companii locale şi, în funcţie de interesele acestora, sunt oferite sub formă de finanţări sau sprijin direct către organizaţii non-guvernamentale locale sau grupuri de iniţiativă.

Mulțumim partenerilor noștri care au făcut posibilă existența acestui program. Împreună contribuim la crearea unei comunități puternice.

Federaţia “Fundaţiile Comunitare din România” (F.F.C.R.) are rolul de a reprezenta și a susține toți membrii săi pentru schimbare socială: mecanisme pentru atragerea de fonduri, comunicarea activității, generarea și diseminarea ideilor comunitare, monitorizarea și evaluarea activităților în sprijinul fundațiilor partenere. Lumea în care trăim este mai bună în măsura în care oamenii fac lucruri extraordinare împreună.

Romanian-American Foundation îşi propune să sprijine iniţiative ale societăţii civile printr-o abordare specifică sectorului de afaceri, având convingerea că astfel acestea vor dobândi un plus de valoare. Misiunea Romanian-American Foundation este promovarea şi consolidarea condiţiilor necesare unei economii de piaţă sustenabile şi unei societăţi democratice care să asigure accesul la oportunităţi pentru toate segmentele populaţiei din România.

PARTENERI LOCALI

 

 

 

Fondul Științescu ediția VI

 

 

 

Fondul Științescu ediția V

 

 

 

Fondul Științescu ediția IV

 

 

 

Fondul Științescu ediția III

 

 

 

Fondul Științescu ediția II

 

 

 

Fondul Științescu ediția I