Finalul ediției pilot Fondul Științescu Brașov
November 28, 2017

 

 

Te invităm în 7 decembrie la un eveniment dedicat științei, ce va avea loc la Coresi Shopping Resort, unde vrem să-ți arătăm ce s-a întâmplat în ediția pilot la Fondul Științescu Brașov: vom afla mai multe despre cele 10 proiecte pe care le-am finanțat, despre coordonatorii Științescu și sutele de copii și tineri care au participat la aceste ateliere.

 

 

Vino să iei contact direct cu proiectele Științescu, să treci pe la standurile proiectelor unde fiecare echipă va pregăti experimente și provocări care vor explora activitatea atelierelor susținute de ei. Vei avea ocazia să programezi roboței Dash&Dots, să realizezi corpuri geometrice 3D, să explorezi aparatele Einstein și NiElvis și să rezolvi diverse provocări din știință, astronomie și tehnologie.

 

 

Vom avea alături de noi un martor deosebit: Expoziția Științescu Brașov, care va prezenta câteva din realizările proiectelor printr-un testimonial în imagini.

 

 

Prin Programul Fondul Științescu, dezvoltat de Fundația Comunitară Brașov, în 2017 au fost finanțate 10 proiecte care încurajează pasiunea pentru științe și tehnologie a copiilor și tinerilor.

 

 

Ediția pilot a Fondului Științescu Brașov a fost posibilă datorită sprijinului financiar alocat de partenerii noștri: Romanian-American Foundation, Benchmark, Viessmann, TuristInfo, Hastag Kiwi și Siemens Industry Electronics – susținere pentru proiectul INFO CAR RACE.

 

 

În cadrul acestui eveniment, ne bucurăm de sprijinul oferit de LIBRIS Brașov și Coresi Shopping Resort.

 

 

Accesul este gratuit – donațiile pentru ediția Științescu 2.0 sunt binevenite, iar pentru o donație de mininim 100 lei, vei primi un Certificat de Științescofor și o rachetă cu ajutorul căreia îți poți exersa abilitățile tehnice, asamblând-o.

 

 

Vă așteptăm, pe tine și pe copilul tău pasionat de științe alături de noi!

 

Mai multe detalii găsești în eveniment: – Finalul ediției pilot Fondul Științescu Brașov

Ideile Științescu Brașov 3.0 au intrat în joc
Științescu Brașov 3.0 – primim idei concretizate în scrisori de intenție