Finalul ediției a doua a Fondului Științescu Brașov
November 29, 2018

Te invităm în 14 decembrie de la ora 16.00 la un eveniment dedicat științei, ce va avea loc la Aula Universității Transilvania, unde vrem să-ți arătăm ce s-a întâmplat în ediția a doua a Fondului Științescu Brașov: vei afla mai multe despre cele 12 proiecte pe care le-am finanțat, despre coordonatorii Științescu și sutele de copii și tineri care au participat la aceste ateliere.

Vino să iei contact direct cu proiectele Științescu, să treci pe la standurile unde fiecare echipă va pregăti experimente și provocări care vor explora activitatea atelierelor susținute de ei. Vei avea ocazia să admiri roboții construiți cu ajutorul Embedded Development, să participi la experimente de fizică, biologie și chimie și să explorezi realitatea virtuală accesând tehnologia viitorului. Iar cu restul activităților ne dorim să te surprindem la fața locului.

Prin Programul Fondul Științescu, dezvoltat de Fundația Comunitară Brașov, în 2018 au fost finanțate 12 proiecte care încurajează pasiunea pentru științe și tehnologie a copiilor și tinerilor.

Ediția a doua a Fondului Științescu Brașov a fost posibilă datorită sprijinului financiar alocat de partenerii noștri: Romanian-American Foundation, Benchmark, Miele, ATOS, Duvenbeck Logistics și Hastag Kiwi.

În cadrul acestui eveniment, ne bucurăm de sprijinul oferit de Universitatea Transilvania.

Accesul este gratuit – donațiile pentru ediția Științescu 3.0 sunt binevenite.

Vă așteptăm, pe tine și pe copilul tău pasionat de științe alături de noi!

S-a finalizat cu succes cea de a 6-a ediție al Fondului Științescu
RoDroizii – locul 1 național la Concursul Național de Inovație Tehnică și IT DaVinci