Laboratorul de vacanță II
September 18, 2018

În programul pilot din ediția 1.0, proiectul Laboratorul de vacanță s-a bucurat de un impact surprinzător și dorim să ducem povestea mai departe, la un nou nivel și poate până anul viitor să dăm naștere unei organizații în acest sens. Proiectul își propune anul acesta să aducă o satisfacție suplimentară prin temele propuse și numărul mare de copii la care vom reuși să ajungem. Motivația este simplă: bucuria de a transmite informație și de a vedea copiii implicați în activități utile pe termen lung.  Strategia în acest an este de a merge direct la clasele copiilor, unde echipa va susține câte un atelier de aproximativ 2 ore.

Iată povestea video a acestuia:

 

 

Beneficiari direcți: 608 elevi între 8-14 ani

Finanțare: 8849 lei

Echipa de implementare:

Ana Cristina Ivan – coordonator al proiectului, responsabil pentru partea organizatorică, logistică, achiziții, comunicare, raportare, partea artistică și de susținere efectivă a atelierelor.

Roxana Ilinca, responsabil experimente științifice, din domeniul chimiei, fizicii sau biologiei. Fondator Manuțe femecate.

Anca Fuiorea, psihoterapeut, responsabil transpunere emoțională a experimenelor în situații sau trăiri cotidiene, președinte al fundației umanitare ANCOR, Anca susține momentan cursuri de dezvoltare personală la școala Kronstadt.

Violeta Nedelcu, profesor limba română clasele V-VIII, la școala nr. 2 Brașov

Eliza Biro, profesor limba română și fondator suntpitic.ro

Daniela Vida, învățător școala 25, responsabil pentru organizarea predarii integrate.

Pagina de Facebook:  https://web.facebook.com/Laboratorul-de-vacanta-Fondul-%C8%98tiin%C8%9Bescu-Brasov-243551459458528/

Proiecte finanțate în ediția 2.0 (2018-2019)
Laboratorul virtual Maths&Science