Laboratorul de vacanță II
September 18, 2018

În programul pilot din ediția 1.0, proiectul Laboratorul de vacanță s-a bucurat de un impact surprinzător și dorim să ducem povestea mai departe, la un nou nivel și poate până anul viitor să dăm naștere unei organizații în acest sens. Proiectul își propune anul acesta să aducă o satisfacție suplimentară prin temele propuse și numărul mare de copii la care vom reuși să ajungem. Motivația este simplă: bucuria de a transmite informație și de a vedea copiii implicați în activități utile pe termen lung. Echipa proiectului își dorește în această etapă să ajungă cu Laboratorul la un minim de 600 de copii în perioada octombrie 2018 – februarie 2019. Strategia în acest an este de a merge direct la clasele copiilor, unde echipa va susține câte un atelier de aproximativ 2 ore.

Proiectul este încă în implementare până pe 28 februarie 2019. Iată povestea video a acestuia:

 

 

Beneficiari direcți: 600 elevi între 8-14 ani, din Brașov, Codlea și Săcele

Finanțare: 8849 lei

Echipa de implementare:

Ana Cristina Ivan – coordonator al proiectului, responsabil pentru partea organizatorică, logistică, achiziții, comunicare, raportare, partea artistică și de susținere efectivă a atelierelor.

Roxana Ilinca, responsabil experimente științifice, din domeniul chimiei, fizicii sau biologiei. Fondator Manuțe femecate.

Anca Fuiorea, psihoterapeut, responsabil transpunere emoțională a experimenelor în situații sau trăiri cotidiene, președinte al fundației umanitare ANCOR, Anca susține momentan cursuri de dezvoltare personală la școala Kronstadt.

Violeta Nedelcu, profesor limba română clasele V-VIII, la școala nr. 2 Brașov

Eliza Biro, profesor limba română și fondator suntpitic.ro

Daniela Vida, învățător școala 25, responsabil pentru organizarea predarii integrate.

Pagina de Facebook:  https://web.facebook.com/Laboratorul-de-vacanta-Fondul-%C8%98tiin%C8%9Bescu-Brasov-243551459458528/

Proiecte finanțate în ediția 2.0 (2018-2019)
Laboratorul virtual Maths&Science