Școala de vară – Learnex
August 8, 2018

Proiectul Learnex își propune școlarizarea alternativă a unui număr de 100 tineri cu vârste între 6 și 14 ani prin metodologia LEGO Education, stimulându-le pasiunea pentru știință, inovare și tehnologie. Prin acest proiect, Asociația Suport Regiunea Centru crează cadrul concret educațional optim vârstei de 6-14 ani, în care copiii își manifestă și satisfac curiozitățile, își perfecționează aptitudinile legate de utilizarea tehnologiei STEAM, stimulează ingeniozitatea și își dezvoltă creativitatea.   

 

Iată povestea video a proiectului:

 

 

Beneficiari direcți: 100 copii

Finanțare: 9.000 lei

Echipa de implementare:

Echipa Asociației SUPORT REGIUNEA CENTRU este formată din voluntari interesați de viitorul lor și al comunității. Asociația are activitate în inițierea copiilor în lumea programării, în domeniul roboticii cu construirea și stabilirea tehnicilor de bază în domeniul roboticii.

Silvia-Daniela Pohrib –  Consilier vocațional, Formator în educație.

Alexandru Silviu Gavrilescu – elev la Colegiul Național Andrei Mureșanu în clasa a XII-a pasionat de informatică și robotică.

Rus Cristin-Liviu – elev în clasa a XII-a la Colegiul Național de Informatică “Grigore Moisil“

Brașov, participant la numeroase olimpiade atât în domeniul informaticii cât și tehnologia informației și comunicării (TIC).

Patricia Preda – eleva în clasa a XI-a la Colegiul Național de Informatică “Grigore Moisil“ Brașov; predă cursuri de programare celor mai mici decât ea, începand cu vârste de 4 ani. Patricia este student ambasador al concursului Technovation.

Pagina de Facebook:  https://web.facebook.com/events/191745084841471/

Proiecte finanțate în ediția 2.0 (2018-2019)
Laboratorul virtual Maths&Science