Deguster la science – Sănătatea are gust
September 18, 2018
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkedin
Share On Pinterest
Share On Reddit

Proiectul propune o serie de activități pe parcursul cărora elevii studiază proprietăți fizice, chimice și biologice ale alimentelor sănătoase, folosind mijloace moderne de investigație. Elevii vor putea face legătura între ceea ce învață la clasă despre calorimetrie, proprietățile fizice, chimice și biologice ale alimentelor nepreparate termic și modul concret, întâlnit zilnic, în gospodărie și viața de zi cu zi. Cu alte cuvinte proiectul asigură legătura dintre teorie și practică  aducând un plus de informație precum și o abordate inter/transdisciplinară. Activitățile propuse centrează în mod real activitatea de învățare asupra elevului și sunt menite să-l familiarizeze cu procesul cunoașterii științifice și sa-i creeze motivația de a înțelege mai multe astfel încât să își caute propriile metode de a-și construi cunoașterea personală.

Beneficiari direcți:  400 elevi

Finanțare: 12.683 lei

Echipa de implementare:

Polexa Octavian Florin-profesor de fizică la C.N., ”Dr.Ioan Meșotă” Brașov

Prof. dr. Doru Ursuțiu, Universitatea Transilvania Brașov

Tripșa Ovidiu, profesor fizică, gradul didactic I, director C.N. ”Dr. Ioan Meșotă” Brașov

Enache Gabriel, professor de fizică, gradul didactic I

Mirela Sabău, profesor de fizică, gradul didactic I

Mreană Mikaela, profesor chimie, gradul didactic I

Cutieru Adeluţa, profesor biologie, gradul didactic I

Dan Daniela, profesor limba Franceză, gradul didactic I

Cătălina Ispas, laborant

Pagina de Facebook: –

De-a designul de mobilier
Laboratorul virtual Maths&Science