SUSŢINĂTORI

Fundaţia Comunitară Braşov

Dezvoltăm filantropia şi iniţiativa comunitară din judetul Braşov prin acordarea de finanţări către proiecte locale din diverse domenii: educaţie, social, protecţia mediului,cultură etc. Fondurile sunt strânse de la donatori sau companii locale şi, în funcţie de interesele acestora, sunt oferite sub formă de finanţări sau sprijin direct către organizaţii non-guvernamentale locale sau grupuri de iniţiativă.

Mulțumim partenerilor noștri care au făcut posibilă existența acestui program. Împreună contribuim la crearea unei comunități puternice.

Federaţia “Fundaţiile Comunitare din România” (F.F.C.R.) are rolul de a reprezenta și a susține toți membrii săi pentru schimbare socială: mecanisme pentru atragerea de fonduri, comunicarea activității, generarea și diseminarea ideilor comunitare, monitorizarea și evaluarea activităților în sprijinul fundațiilor partenere. Lumea în care trăim este mai bună în măsura în care oamenii fac lucruri extraordinare împreună.

Romanian-American Foundation îşi propune să sprijine iniţiative ale societăţii civile printr-o abordare specifică sectorului de afaceri, având convingerea că astfel acestea vor dobândi un plus de valoare. Misiunea Romanian-American Foundation este promovarea şi consolidarea condiţiilor necesare unei economii de piaţă sustenabile şi unei societăţi democratice care să asigure accesul la oportunităţi pentru toate segmentele populaţiei din România.

Fondată în 1995, Benchmark Electronics se numără printre liderii mondiali în domeniul ingineriei, proiectării produselor, producţiei şi  serviciilor complete conexe, adresându-se companiilor din domeniul tehnologic, industrial şi medical. Aceste servicii şi soluţii sunt asigurate la nivel global prin locaţiile din: America de Nord, America de Sud, Asia şi Europa.

Benchmark Electronics România a fost înfiinţată în anul 2003 şi este axată pe producţia de componente electronice “high-tech” pentru industria grea, medicală, de telecomunicaţii. Cu o echipă actuală de 750 persoane, Benchmark Electronics România este o companie dinamică, în creştere, în căutare de tinere talente care să ajute la aceasta şi având o implicare activa în viaţa comunităţii braşovene.

Pretutindeni în lume, numele Viessmann înseamnă experienţa şi inovaţie. Multe din invenţiile noastre şi-au pus amprenta asupra evoluţiei întregului domeniu al tehnologiilor de încălzire. Cercetarea şi dezvoltarea reprezintă baza realizării noastre. Împreună cu experţi din instituţii ştiinţifice, inginerii noştri concep sistemele de încălzire ale viitorului. Şi pentru că înţelegem importanţa inovaţiei în întreaga noastră activitate, susţinem programe din comunitate care pregătesc tinerii de astăzi să devină inovatorii de mâine.

TURIST INFO.ro este cel mai popular site de rezervări directe cu hotelierii, conform trafic.ro.
Prin intermediul nostru, puteți intra în contact direct cu hotelierii atunci când doriți să vă planificați concediul și să aveți o experiență reușită. Astfel, puteți beneficia de cele mai mici prețuri la cazare, fără comision.

Hastag Kiwi este o companie tânără şi dinamica, concentrată pe strategie şi performanţă, care oferă clienţilor săi soluții și servicii personalizate pentru consolidarea identităţii virtuale, a prezenţei şi afirmării în mediul online. Internetul este în continuă transformare şi dezvoltare. Noi îi ajutăm clienţii noştrii să implementeze structurile necesare şi să adopte cea mai bună strategie pentru a-şi consolida prezenta în mediul virtual.