SUSŢINĂTORI

Fundaţia Comunitară Braşov

Dezvoltăm filantropia şi iniţiativa comunitară din judetul Braşov prin acordarea de finanţări către proiecte locale din diverse domenii: educaţie, social, protecţia mediului,cultură etc. Fondurile sunt strânse de la donatori sau companii locale şi, în funcţie de interesele acestora, sunt oferite sub formă de finanţări sau sprijin direct către organizaţii non-guvernamentale locale sau grupuri de iniţiativă.

Mulțumim partenerilor noștri care au făcut posibilă existența acestui program. Împreună contribuim la crearea unei comunități puternice.

Federaţia “Fundaţiile Comunitare din România” (F.F.C.R.) are rolul de a reprezenta și a susține toți membrii săi pentru schimbare socială: mecanisme pentru atragerea de fonduri, comunicarea activității, generarea și diseminarea ideilor comunitare, monitorizarea și evaluarea activităților în sprijinul fundațiilor partenere. Lumea în care trăim este mai bună în măsura în care oamenii fac lucruri extraordinare împreună.

Romanian-American Foundation îşi propune să sprijine iniţiative ale societăţii civile printr-o abordare specifică sectorului de afaceri, având convingerea că astfel acestea vor dobândi un plus de valoare. Misiunea Romanian-American Foundation este promovarea şi consolidarea condiţiilor necesare unei economii de piaţă sustenabile şi unei societăţi democratice care să asigure accesul la oportunităţi pentru toate segmentele populaţiei din România.

Fondată în 1995, Benchmark Electronics se numără printre liderii mondiali în domeniul ingineriei, proiectării produselor, producţiei şi  serviciilor complete conexe, adresându-se companiilor din domeniul tehnologic, industrial şi medical. Aceste servicii şi soluţii sunt asigurate la nivel global prin locaţiile din: America de Nord, America de Sud, Asia şi Europa.

Benchmark Electronics România a fost înfiinţată în anul 2003 şi este axată pe producţia de componente electronice “high-tech” pentru industria grea, medicală, de telecomunicaţii. Cu o echipă actuală de 750 persoane, Benchmark Electronics România este o companie dinamică, în creştere, în căutare de tinere talente care să ajute la aceasta şi având o implicare activa în viaţa comunităţii braşovene.

Hastag Kiwi este o companie tânără şi dinamica, concentrată pe strategie şi performanţă, care oferă clienţilor săi soluții și servicii personalizate pentru consolidarea identităţii virtuale, a prezenţei şi afirmării în mediul online. Internetul este în continuă transformare şi dezvoltare. Noi îi ajutăm clienţii noştrii să implementeze structurile necesare şi să adopte cea mai bună strategie pentru a-şi consolida prezenta în mediul virtual.

Duvenbeck Grup

Bazele companiei au fost puse în Germania în anul 1932 de către Bernhard Duvenbeck.  Duvenbeck Grup este un furnizor internațional de servicii logistice, iar timp de 8 decenii, compania de familie a inspirat încrederea clienților în special din industria auto, dar și industria băuturilor și a materialelor plastice cât și industria vehiculelor agricole. Serviciile variază de la dezvoltarea conceptuală la transportul de mărfuri până la cele de logistica contractului. Pe piata româneasca suntem prezenti incepand cu anul 2005 cu acelasi portofoliu larg de servicii logistice, având ca și obiect principal de activitate transportul international de marfă, iar începand cu 2016 am inființat chiar și o școală proprie de șoferi. Implicați frecvent în viața comunității brașovene ne place să susținem inclusiv programele de inovație.

 

Miele

Miele Tehnica, una dintre cele 12 fabrici din cadrul Grupului Miele, şi-a început producţia la Brașov în septembrie2009, asigurând firmei Miele necesarul de componente electronice şi subansambluri pentru unităţile de controlale aparatelor electrocasnice inteligente cu care Miele şi-a câştigat renumele. În august 2015, tot la Brașov, s-a inaugurat divizia de dezvoltare software. În cadrul acestei divizii, sunt realizateprograme software pentru o gamă extrem de variată de electrocasnice și produse profesionale Miele. Principiile de bază Miele sunt călăuzite de standarde precum: înalta calitate, preocuparea pentru mediu şi grijapentru angajaţi

Atos

Atos SE (Societate Europeană) este o companie de servicii în tehnologia informației cu peste 100.000 angajați în 73 de țări. Atos este Partener Global de Tehnologia Informației pentru Jocurile Olimpice şi Paralimpice şi este cotată la Bursa Euronext Paris si opereaza sub numele Atos, Atos Consulting, Atos Worldgrid, Bull, Canopy, Unify and Worldline.

Atos Romania este membră a grupului Atos ce oferă servicii de consultanță în tehnologie, creare si integrare aplicatii si sisteme şi gestionarea infrastructurii informatice. Compania este prezenta in Bucuresti, Timisoara si Brasov, cu un numar de peste 2100 de angajati.

Responsabilitatea socială și sustenabilitatea reprezintă un pilon important în strategia Atos Grup pentru că permit companiei să se dezvolte sănătos, în armonie cu evoluția societății, asigurând un răspuns optim la provocările lumii moderne;

Incercăm să inspirăm atât clienţii, cât şi societatea să-şi reinventeze modelul de creştere, luând în considerare atât tendinţele sociale cât şi modificarea nevoilor societăţii umane

Schaeffler România este una dintre locațiile de producție de top ale Grupului Schaeffler, care este un furnizor renumit pentru industria automobilistică, precum și unul dintre liderii mondiali în producția de rulmenți și tehnologie liniară. Calitatea de top, tehnologia remarcabilă și spiritul excepțional de inovare constituie baza pentru succesul continuu al companiei. Astfel, Grupul Schaeffler, una dintre cele mai mari companii de familie din lume, modelează deja “Mobilitatea pentru mâine” într-o măsură semnificativă prin 90.000 de angajați din 170 de locații în peste 50 de țări.

Din 2002 compania produce în România, la Brașov, componente pentru industria auto și rulmenți grei pentru aplicații industriale. Într-una din cele mai mari fabrici din țară, cu peste 4.600 de angajați, Schaeffler România este activă prin producție, dar și prin cercetare-dezvoltare în Engineering Center Schaeffler Romania. Mai mult, compania are o prezență foarte activă în mediul educațional, precum și multe proiecte de implicare socială. Compania Schaeffler România promovează în tot ceea ce face, în cadrul fiecărui proiect, acțiune sau produs, calitatea, tehnologia și inovația. Ca  lider  în  tehnologie,  combinăm  pasiunea pentru inovație cu cele mai înalte standarde de calitate,  pentru  a  pregăti  viitorul  mobilității  – pentru o lume care va fi mai curată, mai sigură și mai inteligentă.

Partener care ne-a susținut în ediția pilot, 2017. TURIST INFO.ro este cel mai popular site de rezervări directe cu hotelierii, conform trafic.ro.
Prin intermediul nostru, puteți intra în contact direct cu hotelierii atunci când doriți să vă planificați concediul și să aveți o experiență reușită. Astfel, puteți beneficia de cele mai mici prețuri la cazare, fără comision.

Partener care ne-a susținut în ediția pilot, 2017. Pretutindeni în lume, numele Viessmann înseamnă experienţa şi inovaţie. Multe din invenţiile noastre şi-au pus amprenta asupra evoluţiei întregului domeniu al tehnologiilor de încălzire. Cercetarea şi dezvoltarea reprezintă baza realizării noastre. Împreună cu experţi din instituţii ştiinţifice, inginerii noştri concep sistemele de încălzire ale viitorului. Şi pentru că înţelegem importanţa inovaţiei în întreaga noastră activitate, susţinem programe din comunitate care pregătesc tinerii de astăzi să devină inovatorii de mâine.