CRISTEM – știința pentru toți la Cristian
September 18, 2018
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkedin
Share On Pinterest
Share On Reddit

Proiectul CRISTEM – știința pentru toți la Cristian are două axe mari de desfășurare. Prima are ca grup țintă elevii Școlii Gimnaziale din Cristian, Brașov, iar cea de-a doua este dedicată cadrelor didactice din școală și din împrejurimi. Proiectul sprijină copiii și profesorii să înființeze clubul de științe și sa realizeze activități în școală și comunitate prin desfășurarea unor ateliere experimentale care presupun activități care integrează cunoștințe, dar și metode de exemplificare de impact, pe care profesorii le pot prelua și implementa în activitatea lor inclusiv kit-uri alternative de predare a matematicii și a unor secțiuni de materie din geografie. Profesorii vor participa la cursuri și vor primi kit-urile educaționale necesare derulării activităților integrate.

Scopul proiectului este de a ajuta la realizarea predării tematice de la grădiniță până în ciclul gimnazial aducând împreună profesorii de gimnaziu, de învățământ primar și copiii..

 

Beneficiari direcți:  275 elevi

Finanțare: 12.774 lei

Echipa de implementare:

Corina Iftenie-Pista Licentiata ca economist a ocupat functia de Executive Manager sau Project Manager In cadrul Oraselului Cunoasterii a coordonat atat ateliere pentru copii cat si cursuri pentru profesori sau evenimente de stiinta (Noaptea Muzeelor, Bucharest Mini Maker Fare, Evrika!Sarbatorim Stiinta). Iar in cadrul Organizatiei Nationale Cercetasii Romaniei a coordonat proiecte de educatie pentru liceeni si elevi de gimnaziu.

Dr. Andreia Petcu –Manager Educational in cadrul LbT va facilitata activitatile educationale cu elevii, profesorii si parintii, va pregati materialele didactice necesare desfasurarii activitatilor.

Bogdana Grapa – cadru didactic in cadrul Scolii Gimnaziale din Cristian, Brasov si coordonator al optionalului De`a arhitectura si al mai multor programe nor formale in trecut.

Pagina de Facebook:

De-a designul de mobilier
Laboratorul virtual Maths&Science